Estiu 1995 Projecte conceptual amb ceràmica | estel alcaraz design
18582
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18582,ajax_updown,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Estiu 1995

Estiu 1995 és un projecte a través de l’objecte-record.

Una col•lecció de peces de ceràmica  inspirades amb la família i l’estiu del 95 viscut a Sant Antoni de Calonge. Peces i disseny creats a Mallorca vint-i-cinc anys després d’aquell estiu memorable.

estiu 1995 ceramica
concepto proyecto ceramica
grafica proyecto ceramica
proyecto ceramica
posavasos ceramica
concha ceramica
plato ceramica

Peces de ceràmica creades a través del record.  Una manipulació subtil de cada objecte fruit de la inspiració amb personatges familiars i moments viscuts durant l’estiu del 95. Un estiu amb tota la família per part del pare i també de la mare. Un agost que recordo bonic per aquesta unió de lligams i conexions familiars.


DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE: Diferents peces de ceràmica que conformen una col·lecció d’objectes. Cada peça descriu un familiar i alhora un record de l’estiu del 95 a la platja de Sant Antoni de Calonge.


ASPECTES TÈCNICS: Peces de fang blanc o vermell, en estat pur o esmaltades en tonalitats neutres. El color es combina amb el concepte de cada peça per mostrar l’objecte en tota la seva essencia. Elements complementaris. Corda de macramé per generar suports a les diferents peces ceràmiques.

Peces manipulades, tocades i construïdes amb de les pròpies mans. Un procés d’experimentació a través de la imaginació, el tacte, l’objecte i el record latent d’un estiu memorable. Perfectes com a objectes decoratius, per emprar o bé per guardar-hi petits tresors.


DISTRIBUIDOR: La Osadia Shop – Carrer del Pes del Formatge, 1, 07002 Palma, Illes Balears

SHOP ONLINE: Col·lecció ESTIU 1995


Graphic design: Estel Alcaraz Sancerni